Monthly Archives: July 2010

Comunicat fet als veïns i veínes de les Masies Catalanes

Masies Catalanes. L'Albiol (Tarragona)

LA CANTERA

Bon dia,

M’ agradaria fer conèixer a tothom, la següent pagina  d’ Internet:

www.bonretorn.cat

Crec que seria bo que la visiteu tots, doncs i trobareu  articles molt interessants, sobre la explotació que vol fer Canteres la Ponderosa, dins el nostre municipi, i a demes teniu l’ oportunitat de poder escriure els vostres dubtes i comentaris, a la mateixa pagina.

També podreu veure a la mateixa, que canteres la ponderosa, ja te sol·licitat a medi ambient, els permisos per poder desenvolupar la seva activitat dins el nostre municipi.

Al veure aquesta sol·licitud, lo primer que penso, es que els membres del consistori ho desconeixien, doncs no se m’ acudeix cap interès o raó, que puguin tindre per amagar-nos aquesta informació.

Com tots recordareu, en la ultima Assemblea, quan es va parlar d’ aquest tema, l’ Alcalde ens va prometre transparència en vers a tot el relacionat a la explotació de la cantera, al nostre Municipi, i també es va comprometre a fer una consulta a tots els veïns, abans de prendre cap tipus de decisió sobre aquest tema.

Nomes espero que tots valorem les moltes molèsties que ens pot ocasionar, tindre una explotació d’ aquest tipus dins el nostre Municipi, encara que els diners que ens puguin oferir, siguin molt temptadors, doncs crec que la majoria dels que vivim en aquesta Urbanització estem aquí per tindre una qualitat de vida, lo mes bona possible.

Salutacions.

Albert Dura.

Carta a l'alcalde de L'Albiol

Museu Ciències Naturals de Barcelona
Passeig Picasso, s/n. Parc de la Ciutadella
08003 Barcelona
Telèfon 93 256 22 00
Fax 93 310 49 99

AJUNTAMENT DE L´ALBIOL.

Benvolgut senyor / Benvolguda senyora,

Com a directora del Museu de Ciències Naturals de Barcelona i sent coneixedora de la problemàtica existent sobre l’explotació d’una cantera molt propera als avencs de Bonretorn, m’agradaria donar el meu parer sobre el perill que podria suposar un apropament excessiu a les cavitats de les extraccions. Continue reading