Adéu a Josep Fortuny

l’Associació Alveolus junt amb altres entitats de La Selva del Camp ha organitzat un cicle de cinefòrum relacionats amb el medi ambient, el Selva Cine Viu. La darrera projecció es va fer el divendres dia 6 de maig.
El documental “Llauràvem,sembrem,collirem” realitzat pel nostre grup va ser presentat per Manuel Ortega. Recollim a continuació una part de la crítica que va sortir el dia 13 de maig en el diari El Vallenc (Pàg.65)
“El documental presenta un recull d’experiències de grups i persones que han fet de la pagesia i la ramaderia el seu estil de vida. Amb unes exposicions sinceres i diverses van anar desgranant els aspectes de les seves vivències i experiències, així com les seves visions de futur.
Enriquidor en gran manera, el documental va servir de reflexió als espectadors que van tenir unes opinions de primeríssima mà d’unes persones que creuen en la terra i que treballen per ella”
 No cal dir res més.Nomès afegir que l’Associació Alveolus, a travès  de Manuel Ortega va dedicar aquest documental, com homenatge pòstum; a un dels seus protagonistes,Josep Fortuny de Más Pigall, que ens va deixar el seu testimoni abans de morir. Gràcies per compartir amb nosaltres les teves inquietuds.

Un comentari a “Adéu a Josep Fortuny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *