Festa major a Masies Catalanes

Els dies 3,4,5, d’agost es celebrarà la festa major de Masies Catalanes, que forma part del Municipi de L’Albiol.

FESTA MAJOR DE LES MASIES CATALANES

El primer cap de setmana d’agost tots els albiolencs i albiolenques podran gaudir de la Festa Major de les Masies Catalanes, una festa carregada d’activitats: jocs, tallers, teatre, cine, concurs de pastissos, música…

Els dies 2,3 i 4 d’agost l’Albiol  celebra la tradicional Festa Major de Les Masies Catalanes.

El divendres 2 d’agost a les 19.00 hores i a la Sala Urrutia hi haurà el concurs de pastissos, hi participaran dues categories: la categoria sènior i la categoria infantil fins a 12 anys.

Tot seguit , a les 22.00 hores a la pista esportiva es projectarà la pel·lícula CAMPEONES.

La Festa continuarà dissabte amb inflables d’aigua  des de les 10.30 fins a les 13.00 h i en acabar hi haurà la festa de l’escuma.

Ja a la tarda, a partir de les 18.00h, el concurs de pintura infantil. A les 19.30 hores hi haurà el llirament de premis i a continuació l’actuació de la xaranga BANDSONATS. Cap a les 22.00 h hi haurà un sopar popular a la fresca i ball amb FORÉS BAND.

Diumenge 5 d’agost l’activitat de la Festa Major  començarà a les 11 del matí, amb diferents jocs tradicionals fins a les 13 h. A les 18.00 de la tarda hi haurà una XOCOLATADA POPULAR organitzada per l’Associació de Dones.

La Festa Major de Les Masies Catalanes  es tancarà amb l’espectacle de màgia amb EL MAG PEP

Tots els actes tindran lloc a la Pista Esportiva de Masies Catalanes, on hi haurà servei de bar tot el dissabte i tot el diumenge.

Adjuntem programa

ANIMEU-VOS!!!!!   NO US LA PERDEU!!!!!

Festa Major de les Masies Catalanes

https://www.albiol.cat/DATA/2019/7/4944_festa-estiu-a5-2019-web.pdf

Un comentari a “Festa major a Masies Catalanes

  1. Ja ha estat debatit si les Masies Catalanes és o no és un poble. Hi ha una part de veïns de l’Albiol que així ho consideren pero a la resta encara ens costa de creure. Tenim molt clar que l’Albiol és l’Albiol amb el seu terme, i les Masies Catalanes és el que és; busqueu-li un nom, un adjectiu, un mot que el defineixi. Pero mai hauria de ser l’Albiol poble.
    I ara tenen Festa Major, una festa que habia estat la festa d’estiu. I després tindran la seu de l’ajuntament, la llar dínfans i la dels jubilats. I poc a poc aniran oblidant que són part del terme de l’Albiol, es quedaran el nom, la clau i el control. I la resta passaran a ser uns marginats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *