És veritat que Canteras La Ponderosa no pot complir el Conveni signat amb l’Ajuntament d’Alcover???

Defenterra organitza una xerrada  informativa sobre la nova pedrera a l’Argentera.Un dels ponents és en Jaume Camps, regidor de la CUP d’Alcover i que va estar present en la reunió d’aquesta organització amb els representants de l’empresa La Ponderosa S. A. d’Alcover -Josep Rodriguez i Mercè Molné-, el passat 11 de desembre del 2015.

Si voleu  conèixer els temes que es van tractar en aquesta reunió podeu llegir l’acta de la reunió entre els representants de la cup d’Alcover i els de l’empresa canteras la ponderosa s.a.-

Un punt interessant és quan tracten el tema econòmic en el que “La Ponderosa ” explica com vol modificar el conveni amb l’Ajuntament de l’Alcover per manca de recursos (o això és el que ens volen fer creure)

Acta reuniò

 

19286026249_85f9b0cd45_o

El nostre territori està condemnat a mort? Les nostres muntanyes han de desaparèixer sota les màquines de les pedreres?

Diumenge 21 de febrer a les 12h a la Casa de la Cultura de Mont-Roig (C/Mare de Déu de la Roca, 5)

cartell defenterramontroig

US HI ESPEREM, ESTEU CONVIDATS!

Contacta amb nosaltres a: defenterra@gmail. com i segueix-nos a facebook.com/nopedrera a Escornalbou.

p

2 comentaris a “És veritat que Canteras La Ponderosa no pot complir el Conveni signat amb l’Ajuntament d’Alcover???

 1. Cuando vienes desde la estación del AVE, se puede apreciar verdaderamente el gran trabajo de restauración de la montaña que está llevando a cabo La Ponderosa.???

 2. L’any 2006 l’ajuntament d’Alcover redactaba un Pla d’Ordenació Urbanística Municipal que no contemplaba la continuitat dels treballs d’explotació que l’empresa Canteras La Ponderosa S.A. porta duent a terme en aquest municipi.
  Les al•legacions presentades per l’empresa i l’informe del Departament d’Economia i Finances emessos dins el plaç d’informació al públic del POUM d’Alcover, obliga a l’ajuntament d’Alcover i Canteras la Ponderosa a la signatura d’un conveni, el 24 de juliol del 2013, que reculli tant l’ampliació de la pedrera com de una sèrie de limitacions de la possible ampliació i de les contraprestacions que ha de rebre l’ajuntament entre les que consta la construcció del nou vial d’accès.
  L’empresa extractiva tenia aprovat un projecte d’explotació l’any 2007 que, segons previsions, s’hauria d’executar en deu anys. Fins el 2017.
  L’any 2009 l’empresa Canteras La Ponderosa S.A. presenta un projecte d’explotació dins la zona d’interès paisatgístic, segons el redactat inicial del POUM d’Alcover. L’any 2011 l’empresa extractiva ja realitza treballs d’extracció d’àrids que sobrepasen tots els projectes d’explotació de tots els anys.
  L’any 2013 s’aproba el POUM d’Alcover i el projecte d’ampliació.
  I ara diuen que volen complir el Conveni Urbanístic Ajuntament d’Alcover-Canteras La Ponderosa sense l’apartat de contribuir econòmicament amb 150.000’00 € anuals als veïns del municipi d’Alcover.
  I d’aquí a quatre dies tots estarem picant pedra.
  Cóm s’ho fan per treballar amb tanta impunitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *