V Jornades d’Alveolus: Pedreres a Tarragona.Beneficis privats, perjudicis públics.

 

El dia 25 de setembre i dins dels actes de la Festa Major de l’Albiol es van celebrar les V jornades d’Alveolus. En Ramon Francisco Sabaté Ferrús ha estat tan amable de gravar i editar les ponències de les Jornades.

Aquí resta el testimoni dels que pateixen les pedreres i demanen a les administracions que comencin a actuar en defensa del medi ambient i de les persones que pateixen contínuament els seus efectes. És hora de que les pedreres deixin de ser un tema tabú a les administracions. És hora de que els Departaments de Mines s’obrin als ciutadans i deixin de ser llocs d’on surts sabent menys del que sabies quan has entrat (és el cas del Departament de Mines de Tarragona). Demanem transparència també al Departament de Medi Ambient i que deixin de protegir al sector d’àrids, complint amb les seves obligacions i responsabilitats en la defensa del Territori.

Donem les gràcies al Ramon per la tasca que ha fet.

 

Video General

Ponències

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *