Per què que les administracions no s’impliquen en la conservació del nostre territori?

cartell imatge 17 de març

La pedrera LEMAR, propietat de l’empresa Les Masies Argentera S.L. disposa d’autorització d’impacte ambiental per l’activitat d’extracció de recursos en el terme municipal de l’Argentera. Després del treball de l’associació Defenterra per difondre el greuge que representa la implantació d’empreses extractives en el territori, l’administració va engegar una campanya informativa afirmant que aquesta extracció de recursos en el terme municipal de l’Argentera no es duria a terme.

Tot i la campanya administrativa, el procès no s’ha aturat. És per aquest motiu que l’associació Defenterra durà a terme una xerrada per explicar exactament quina és la situació real del procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *