IV Jornada Cultural d’Alveolus

Aquest any tornem a celebrar les jornades culturals d’Alveolus. Les quartes ja. L’any passat vam fer un parèntesi, dons volíem preparar una jornada diferent en la que els participants foren una part de la gent que viu i treballa a aquesta part de l’Albiol tant desconeguda per a molts habitants del Municipi. Per motius de temps i altres inconvenients que han anat sorgint no han pogut participar tots els que hi són i treballen però Alveolus ha aconseguit fer un documental prou interessant que vol ser un testimoni del que va ser, és i serà la vida en :
La terra de l’Albiol. Llauràvem. Sembrem. collirem
cartell  IV jornades007

Desprès d’anys demanant a l’Ajuntament de l’Albiol que ens permetés participar en la Festa major de Sant Miquel, per fi hem aconseguit, amb el nou consistori, un lloc i un espai per poder hi estar presents. El documental es presentarà diumenge a les 11 hores del matí al local de l’A.D.F.
Hi haurà una presentació prèvia i un torn de preguntes al final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *