” Sobreviure a la nevera ”

la Selva del Camp004

Divendres 10 d’abril a les 20h  al Castell del Paborde de La  Selva del Camp segona sessió del cicle de cinefòrum amb el documental  Sobreviure a la nevera de la Plataforma Aprofitem els aliments. “Bàsicament intenten que el malbaratament alimentari entri a l’agenda política, econòmica i ambiental de la societat.  Intenten crear sinèrgies entre els agents de la cadena alimentària per evitar el malbaratament, creant experiències d’aprofitament alimentari. Podeu anar informant-vos sobre les seves activitats a aprofitemelsaliments.wordpress.com, així com signar el seu manifest, ja sigui com a particulars o com a entitats per dir prou al malbaratament alimentari”.

Aquesta es la tercera i última sessió programada per avui divendres 10 d’abril des del  Selva Cine Viu, on Alveolus està participant com a membre de Xarxa Sud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *