25 d’Abril, Festa pel Territori

Presentacio%CC%81 Festa pel Territori_2

A La Selva del Camp, el 25 d’abril, més de catorze entitats solidàries s’agrupen per reivindicar de manera festiva que cal un nou model de territori que respecti l’entorn i la seva gent i el preservi per les generacions futures.
Presentacio%CC%81 Festa pel Territori_1

Xarxa Sud neix el març de 2013 amb l’objectiu i la voluntat que organitzacions ja existents donin a conèixer i difonguin les seves problemàtiques, les seves actuacions i es promogui la col•laboració entre elles, com poden ser: elaborar projectes de millora del territori, organitzar i difondre actes divulgatius i actes formatius, informar de l’estat de diferents problemàtiques, trobar maneres d’autofinançament, redactar i presentar estudis i al•legacions conjuntes… en definitiva, transmetre els problemes ambientals de poc o gens ressò mediàtic.

La Festa pel Territori és un acte lúdic que es desplegarà en els espais del Mas Hort d’Iglésies i el Pavelló esportiu de La Selva del Camp, amb la participació d’una trentena d’entitats, ponents i grups musicals d’arreu de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de La Selva del Camp. Una Batucada donarà inici a la Festa quan siguin passades les 10 del matí del dissabte 25 d’abril als jardins de l’Hort d’Iglésies, seguiran els actes culturals, musicals i de lleure que s’han programat per mostrar un model de gestió respectuós amb el medi en el que vivim.

Més informació a:

http://canalcamp.xiptv.cat/canal-camp-noticies/capitol/xarxa-sud-presenta-el-programa-de-la-festa-pel-territori

http://gepec.cat/show_new.php?id=199

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *