“No entenem la poca sensibilitat de la nostra Administració amb la destrucció del territori”

Imatge

En la pàgina 3 de l’al-legació “Si a la Carretera D’Almoster-La Selva, No a la Duplicació”,diu:

“En qualsevol cas, i en aquesta línea,no entenem la poca sensibilitat de la nostra   Administració amb la destrucció del territori i que no es valori en l’estudi d’impacte ambiental el fet que significa construir un vial paral.lel a l’actual allà on ja n’hi existeix un.Tal com deia Oscar Wilde :“ Tothom sembla conèixer el preu de les coses, però s’han oblidat del seu valor. Valor i preu no son sinònims”. Sovint acabem confonent els compromisos polítics amb el que necessitem o el que ens convé com a poble.”

Si a la millora – No a 2 carreteres d’Almoster a La Selva

Imatge

Des del GEPEC i Unió de Pagesos s’està treballant en aconseguir la construcció d’una nova carretera entre la Selva del Camp i Almoster, que difereix de les propostes presentades per la Diputació.
Una mesura de pressió és realitzar la signatura que ens adrecen…

Acabo de signar la petició “Diputació de Tarragona: Sí a la Carretera, No a la Duplicació” i he pensat que podria  interesar-te.

Estem intentant aconseguir com més firmes millor i necessitem tot el vostre suport. Agrairem que ho compartiu i ho difongueu. Pots llegir-ne més i firmar la petició aquí:

https://www.change.org/p/diputaci%C3%B3-de-tarragona-s%C3%AD-a-la-carretera-no-a-la-duplicaci%C3%B3?recruiter=19460988&utm_source=share_petition&utm_medium=email&utm_campaign=share_email_responsive

 


<Hola!Des del GEPEC-Ecologistes de Catalunya, La Plataforma del Camp i Unió de Pagesos, demanem l’adhesió a totes les entitats de xarxa sud per signar aquestes al·legacions i per recollir signatures

per facilitar la recollida us envio el resum i un full de signatures.

Necessitem moltes signatures i el suport de moltes entitats

Les al·legacions s’han de presentar el 22 d’agost sens falta.

gràcies per respondre i pel vostre suport

160730_Al.legacions variant Almoster

Signatures Conjuntes

Resum_alegacions_definitiu